Welzijn

Aromatherapie

Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze, gebaseerd op gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen.

Menu Choices

Aromatherapie

Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren.
Klik hier voor meer informatie

Bach bloesem remedies

Ter ondersteuning van een proces kan er gebruik gemaakt worden van Bach bloesem remedies.

Menu Choices

De Bach bloesem remedie stel ik samen nadat er een persoonlijk gesprek heeft plaatsgevonden. Meestal is het maken van een flesje Bach bloesem remedies (en/of E.E.N. ® energetica druppels) onderdeel van een holistisch consult.

Klik hier voor meer informatie

BioEnergiser detox voetenbad

De BioEnergiser detox voetenbad is gebaseerd op stimulatie van ontgifting van de lymfeklieren en het in balans brengen van de cellen.

Menu Choices

Detox voetenbad

Bij Divian is het mogelijk om een BioEnergiser detox voetenbad te nemen. Dit kan met een massage behandeling worden gecombineerd of enkel worden geboekt. Lees verder voor de verbluffende resultaten.
Klik hier voor meer informatie

E.E.N.® energetica

Beschrijving van de E.E.N.® energetica

Menu Choices

E.E.N.® energetica

De E.E.N.® energetica zijn energetische middelen die een transformerende en helende werking hebben op chakra-, energetisch- en fysiek niveau. De energetica bevatten zeer hoge lichttrillingen en potenties van mineralen, waardoor de middelen als ondersteunende therapie kunnen worden ingezet.

Tevens herstellen de energetica de krachten in de mens. Krachten zijn: lichtkracht, wilskracht, draagkracht, daadkracht, vertrouwen en liefdeskracht.

De middelen zijn teven een steun voor mensen in het bewustwordingsproces op weg naar het Eenheidsbewustzijn. De energetica werken op DNA niveau, chakra’s, de stralen, numerologie, karma en op de Kabbalah. Deze energetica werken transformerend en zijn een steun voor mensen op weg naar het Eenheidsbewustzijn. Ze bevatten zeer hoge lichttrillingen en versterken het licht en de liefde in de mens.

Deze energetica zijn tevens toepasbaar bij kinderen en hun huidige problematiek. Vaak zijn deze kinderen zich bewust van vorige levens en hebben al hogere lichttrillingen in zich. De energetica ondersteunen hen om de liefde te laten stromen zodat ze niet blokkeren.

Extra’s

Menu Choices

Cadeaubon

Leuk om weg te geven…

en nog leuker om te ontvangen.

De bon is verkrijgbaar vanaf € 20,-  en is inwisselbaar voor een massage of andere behandelingen zoals vermeld op de site

vanaf € 20,-

Wist u dat… New

Wist u dat indien u aanvullend bent verzekerd en een therapeutische massage boekt of een natuurgeneeskundige behandeling, deze mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed zal worden door de aanvullende ziektekosten verzekering?

Voor meer informatie klik op Tarieven

UA-41124963-22