Links

    Vanuit mijn praktijk krijg ik veel vragen over de hoogte van de vergoeding vanuit de ziektekosten verzekering. Onderstaand de rechtstreekse koppeling naar de overzichten ‘alternatieve geneeswijzen’ waarbinnen de therapeutische massages en de natuurgeneeskundige behandelingen vallen.

    ZorgWijzer.nl

    Check voor de zekerheid de vergoedingen op de polis van uw ziektekosten verzekering. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de vergoedingen. Aan bovenstaande link kunnen geen rechten worden ontleend.

    Indien u telefonisch bij uw verzekeraar wilt checken of het consult vergoed wordt, vermeld dan bij de verzekeraar dat u een natuur geneeskundige behandeling wilt ondergaan bij een ‘alternatief therapeut’ die is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

    De vergoedingen van het consult staan los van het eigen risico. Het wordt dus niet verrekend met een eventueel nog openstaand eigen risico. Dit komt omdat de vergoedingen voor de therapeutische behandelingen komen vanuit het aanvullende verzekeringspakket.

UA-41124963-22