Vanuit de praktijk krijg ik veel vragen over de hoogte van de vergoeding vanuit de ziektekosten verzekering. Onderstaand de rechtstreekse koppeling naar de overzichten ‘alternatieve geneeswijzen’ waarbinnen de therapeutische massages en de natuurgeneeskundige behandelingen vallen.

Via de volgende website kunt u checken of de behandeling voor vergoeding in aanmerking komt: ZorgWijzer.nl

Check voor de zekerheid de vergoedingen op de polis van uw ziektekosten verzekering. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de vergoedingen. (Aan bovenstaande link kunnen geen rechten worden ontleend).

Indien u telefonisch bij uw verzekeraar wilt checken of het consult vergoed wordt, vermeld dan bij de verzekeraar dat u een behandeling Lichaamsgerichte psychotherapie wilt ondergaan bij een ‘complementair therapeut’ die is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

De vergoedingen van het consult staan los van het eigen risico. Het wordt dus niet verrekend met een eventueel nog openstaand eigen risico. Dit komt omdat de vergoedingen voor de therapeutische behandelingen komen vanuit het aanvullende verzekeringspakket.

Onderstaande boeken kan ik warm aanbevelen.

Via onderstaande links word je doorgelinkt naar de website van Succesboeken. Hier vind je vervolgens meer informatie en kun je direct bestellen. De betaling gaat via iDeal en je bestelling wordt door succesboeken vervolgens rechtstreeks op het door jou aangegeven adres afgeleverd.

Onderstaande producten kan ik warm aanbevelen.

Via onderstaande links word je doorgelinkt naar de website van Succesboeken (waar naast boeken ook bijzondere producten te bestellen zijn). Hier vind je vervolgens meer informatie en kun je direct bestellen. De betaling gaat via iDeal en je bestelling wordt door succesboeken vervolgens rechtstreeks op het door jou aangegeven adres afgeleverd.

Keywoorden:
Massage
Holistische massage
Therapeutische massage
Helende massage
Holistisch
Pijn in schouder, schouderpijn
Pijn in nek, nekpijn
Holistisch consult
Je mooiste leven leven
Lichaam en geest in balans brengen
Beter in je vel zitten
Therapeutische massage
Bach bloesem
Sensi therapie
Energetische behandeling

Vergoeding ziektekosten verzekering
Aansluiting beroepsvereniging